neděle 1. prosince 2013

Vánoční jarmark

Dobrý večer, milí rodiče.

Jen krátká zpráva, která se týká organizace zítřejšího odpoledne. Jarmark i náš stánek startují v 15:30. Pokud Vaše děti budou chtít na jarmarku prodávat (stát u stánku a propagovat neše výrobky), můžou. Já tam budu po celou dobu, takže až přijdete, necháte mi je u stánku a můžete si celý jarmark projít. Až budete chtít, tak si je zase vyzvednete. Takto to bude nejjednodušší. 
Naše třída bude mít prodejní galerii obrazů, dále vánoční ozdobičky a vše co ještě děti přes víkend vytvořily a chtějí věnovat.

Dopoledne dělá náš tým salát, všichni si do notýsku napsali, co chtěli na salát přinést, aby se opravdu každý mohl nějak zapojit. Suroviny, které nespotřebujeme Vám zase vrátíme. Je potřeba vše přinést už ráno do školy, saláty se dělají již v 9:00!!

Vyhlášení nejlepšího salátu bude v 17:30 ve velké tělocvičně, kde bude i zajímavý program a tajná disciplina pro pany učitele. Budou se podávat také soutěžní saláty s řízky, a to za 20 korun. I tento výtěžek spolu s výtěžkem prodeje z obchůdků všech tříd půjde na dětské oddělení v nemocnici na Karlově náměstí.

Přijďte si koupit adventní věnce, ozdoby i další výrobky dětí a učitelů, které Vám doma vykouzlí vánoční atmosféru a zároveň pomůžou. :)

Těší se na Vás 3.A.

Žádné komentáře:

Okomentovat