středa 5. června 2013

Kolínská bouda



Ahoj všechny mamky a tatínkové

Dneska jsme viděli pulce a Andrea našla mloka. Kuba viděl mrtvou žábu, ale my jsme jí tam nenašli. Kuba, Patrik a Ivan a někteří viděli mrtvou žábu, tak jí uspořádali pohřeb. Hodili jí tam kytičky a pak odpoledne jsme měli olympiádu. Bylo tam šest disciplín. U paní učitelky jsme se museli držet klacku a sedmkrát se zatočit. Potom jsme museli po tenkým švihadle projít, když si dvakrát šlápl vedle, nedostal jsi razítko. Skoro všem se motala hlava. A někteří to dokázali. U disciplíny koření jsme hádali jaký nám ukazovali koření, u nás byl nejlepší Ivan. Pak byl hod tenisákem, to byl nejlepší David. Pak byl běh a první místo vyhrál Tom, druhé Patrik a na třetím se umístili rovnou 3: Péťa, Hanka a David. Pak byla disciplína koala, udržet se na sloupu. Někteří to dokázali přes dvě minuty: Hanka, Barča a Api. Ještě jsme nosili vajíčka, ale to nebylo na závod.
 Večer nás čeká MISS a MISÁK. Těšíme se domů za svými rodiči a někteří za zvířátky. Nejhezčeji uklizeno má Míša s Andrejkou a Api s Vandou, ty je dneska předběhly o jeden bod. V posledních dnech máme hezky sluníčko.

Pozdravujeme vás 2.A. (napsali Ivan, Páťa a Péťa)
Vodopád - cesta vláčkem z Pece pod Sněžkou
ve vláčku

výhled na Sněžku

Sojka - 2.místo, 2.B
Sojka 3. místo, 2.B
Sojka - zvláštní cena poroty
Sojka -. 1.místo - Andy

Prvouka - vajíčka žab a pulci
Hodina prvouky - pulci


obří kopa


Ahoj rodiče.
Přijeli jsme sem v pořádku a rozdali jme si čísla. Měli jsme dlouhé procházky. Za tři dny jsme ušli 12 kilometrů.
Dneska ve čtvrtek jsme místo abychom šli ven jsme měli domluvený bazen. Střídalo se to, holky a potom kluci. Bylo to úžasné. Stačili jsme v něm a dělali jsme soutěž „ o nejlepšího podvodníka“. Od nás vyhráli Vanda, Hanka  a Tomáš. Házeli jsme po paní učitelce Mikulášovo pavouka. Paní učitelky dělaly, že se ho bojí a házely ho pořád jinam.
V plánu máme ujít odpoledne 4 kilometry do Pece pod Sněžkou a nazpátky pojedeme vláčkem. Můžeme si tam koupit suvenýr a různé pohledy.
Vylomili jsme dveře u koupelny (Kuba a Kuba).
Včera jsme byli na diskotéce. Mikuláš a Apolenka byli pár večera. David měl rande. Tančili jsme s míčkem, který jsme museli držet ve dvojici na čele. Poslední pár co vyhrál ho měl vždycky jinde. Tancovali jsme pod tyčí a Bára a Andrejka vyhráli.
Dopoledne jsme prolézali speciálním laserovým zabezpečením, abychom našli  a zachránili paní prezidentku (paní učitelka Jana Pelcová).  Bylo to takové zamotané a nesměli jsme o ten provázek zavadit a neměli jsme ho strhnout. Paní učitelka ho tam chtěla nechat pro další děti, ale lidi z chalupy to nedovolili. Nejrychleji osvobodili paní prezidentku Hanka, Tom, Terka a Miky a stali se přírodními agenty.
Včera jsme měli přednášku od horské služby, pak jsme měli kvíz a vyhrála fialová skupina, ve které byl Kuba Š. a děti z 2.B.
Nejlépe si uklízí pokojíčky Api, Vanda, Andy a Míša, největší bordeláři jsou Kuba, Kuba a Miky, ta mají z bodování 2,0 a 0 bodů. Bára, Niky, Niky a Kačka mají 3, 0, 0 bodů.

Ze školy v přírodě vás zdraví 2.A. (psaly všechny děti)

VZKAZY:

Chtěl bych pozdravit všechny z naší rodiny, je to tu super, jídlo mi chutná, snídaně jsou švédský stoly a doufám, že se tam máte dobře a mámě ač se po dohadování nestýská, až přijedu, když bude Lucka doma, budeme se zase dohadovat. IVAN

Ahoj maminko. Děkuju za pohled. Je to tady hezký a máme za plán že pojedeme do Pece. Pozdravuju Ondráška, Agátku, tatínka a maminku. TEREZKA

Ahoj mami, vyhrál jsme jednou první místo a pak ještě třetí. Pozdravuj tam Kevina a měj se dobře. A děkuju za dopisy.  KUBA Š.

Ahoj mami. Když jsme přijeli, tak jsme jeli autobusem. A pak jsme jeli taxikem. V neděli zas pojedeme jenom autobusem. Děkuju, že mi pošleš dva pohledy. Pozdravuj ode mě sestru Evu a tátu. Posílám pusu. PÉŤA

Maminko a tatínku, doufám, že se tam máte oba dobře. Jsou tady docela dobrá jídla. A na tý diskotéce jsem tančila s Tomem. S láskou vás pozdravuje BARČA

Ahoj rodino. Posílám pusu, pozdravuj babičku, dědu. Jsou tu moc dobrá jídla. Nejlepší jídlo byly špagety. Pokoj máme 26. S Terkou a Julou. HANKA

Mám tě rád mami a mám tě rád. Mám se tu dobře a dneska jsem se koupal s kamarády a s učitelkou. KUBA J.














 

Milí rodiče.

Dnes už nám svítí sluníčko, odpoledne se chystáme do 1. zóny KRNAPu do největších rašelinišť. Internet zde nefunguje tak jak bychom chtěli, proto nemůžeme posílat nejčerstvější novinky. Alespoň takhle všechny zdravíme. Nikomu se už nesýská, protože stýskání jsme vyměnili za těšení. Dneska večer bude diskotéka a zítra bazén, kvůli kterému už hodně z nás nemůže spát, jak se tam těšíme.
Cesta do Pece byla dlouhá, ale zvládli jsme jí na jedničku s hvězdičkou. Jedna ulice byla zaplavená potokem, který se vylil, proto nás rozvezli veliké texiky takovou objížďkou. Viděli jsme zatopené zahrádky a auta uvězněná v bahně.
Tady na horách po záplavách ani památky, užíváme si překrásnou přírodu. 











Žádné komentáře:

Okomentovat